карта Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол

Разград

1. Ивайло Стоименов

Водач на листата на Зелените в 18 МИР – Разград

IMG_1880
На 33 години, завършил е Връзки с обществеността в СУ „Св. Климент Охридски”. Възпитаник на Програмата за развитие на младежки лидери в Югоизточна Европа на Колежа на Европа и Европейската фондация за Балканите, както и на програмата за млади лидери на института ASPEN в Румъния

През 2007 г. участва в Общото събрание на ООН като първият в историята младежки делегат на България.

Работил е като журналист в много електронни и печатни медии, в момента е на свободна практика, автор е в SofiaLive.bg, Webcafe.bg, OffNews.bg, вестник Преса.

Хобитата му са футбол, боди билдинг, рок музика, фантастична литература, колекционира шалчета на футболни отбори и бирени халби. Ивайло е най-успешният състезател в историята на ТВ предаването „Минута е много” като през 1996 и 1998 е трикратен и годишен победител с теми футбол и история.

“Искам аз и бъдещите ми деца да останем тук и да не ни се налага да прекарваме по-голямата част от времето си в борба за това, което ни се полага по право – благоприятна и здравословна среда за достоен живот. Разделил съм се с илюзиите, че някой друг ще осигури всичко това наготово и смятам, че страната ми има нужда от мен, а политиката е средството за постигането на тези цели. Щастлив съм, че в партия Зелените са се събрали достатъчно много достойни и способни хора, които споделят същите възгледи”.

2. Райна Николова

Rayna Nikolova

Родена е в Разград. Омъжена, с две деца.

С дългогодишен опит като инженер-проектант в телекомуникациите. Проектира всички слаботокови системи на първия метроучастък в София. Член на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране.

Участва във всички екологични протести от 2006 г. насам. Съучредител на партия Зелените.

3. Биляна Арсова

Bili Arsova-2

Родена е през 1986 г. във Варна. Завършила е Стопанско управление във Варненския свободен университет. Работила е като организатор на обучения в Център за кариерно развитие – Варна.

Като народен представител би насочила усилията си в социалната сфера, към проблемите на децата без родители и хората с увреждания.