АНДРЕЙ РАЛЕВ

Ralev_1Андрей Ралев, член на Изпълнителния съвет на Зелените

Роден през 1979 г. Живял е 6 години във Венецуела и 2 години в Испания. Завършил Маркетинг и Мениджмънт в УНСС и Управление на околната среда в университета “Карлос III” в Мадрид.

Работил е в областта на биологичното земеделие в производството на органични торове. Има професионален опит и в развитието на семеен бизнес по селски туризъм в Родопите – с. Косово, община Асеновград. Познава отлично интересите на хората в селските райони и спънките, които законодателната, изпълнителната и съдебната власт създават за тях. Има огромно желание да участва в промяната на България към по-добро.

Един от създателите на Коалиция “За да остане природа в България”, активист в редица кампании и проекти, свързани с развитие на селските райони, устойчиво ползване на горите, опазване на реките. В момента работи в Сдружение за дива природа “Балкани”.

Занимава се активно с алпинизъм, колоездене и скално катерене. Хобито му е наблюдение на птици (birdwatching).

Ralev_2

Един коментар по “АНДРЕЙ РАЛЕВ”

  1. зелено сърце каза:

    Младо момче, изглежда интелигентно. Много по-добра номинация от разните смешници и бивши седесари като онзи паразит Чобанов, който няма нищо общо със зелената идея и беше сложен по поръчка и препоръка на някакви неизвестни лица.

Вашият коментар