Зелените с план за възраждане на Народната република

Зеленикакви вести

Зелените сме изключително вдъхновени от факта, че на масата бяха поставени кебапчетата, редом до истинските обществено-политически проблеми, чието решаване ще доведе до светлото бъдеще на страната. Считаме обаче, че навременното предложение на BG WC за обявяването на България за Народна република е само първи необходим акт към изграждането на просперираща държава. То задължително трябва да бъде последвано от следните стъпки:

1. Забрана на късите поли за жените и на дългите коси за мъжете.

2. Връщане на ергенския данък – най-сигурната мярка за насърчаване на раждаемостта и подпомагане на демографското развитие.

3. Възстановяване на закона за жителството, според който човек не може да се мести току-така от едно населено място в друго. Това ще укрепи връзките в общностите и ще заздрави разрушените роднински отношения.

4. Въвеждане на изходни визи, така че да стане невъзможно за умните млади хора да напускат родината. Така ще ускорим загниването на капиталистическия ни враг, като го лишим от квалифицирана работна ръка.

5. Отмяна на буржоазните празници Коледа и Великден и безусловната смяна на името на Дядо Коледа на народното Дядо Мраз, който носи хубави съветски играчки.

6. Слагане на таван за покупката на чуждестранна валута от максимум 40 долара годишно. Така дори и да напуснат страната нелегално, хората ще бъдат насърчени да продават по магистралите български сирене и кашкавал. Така ще стимулираме предприемчивостта на народа и ще подпомогнем родната индустрия.

7. Внос на цитрусови плодове само за Нова година с оглед подобряване на търговското салдо. А и тези плодове са доказано вредни – пръскани са с пестициди и бои – и така ще допринесем за подобряване на народното здраве.

8. Забрана за всички частни телевизии, радиа и вестници. Медиите МУ се приравняват на държавни и не се забраняват.

9. Закриване на всички частни банки. Тези, собственост на родни бизнесмени, се броят за наши и не се закриват.

10. Пълна национализация на частните компании. Изключение се допуска само за тези, собственост на националноотговорни бизнесмени. Тъй като те контролират държавата, техните компании по презумпция са държавни.

11. Национализация и на земята, създаване на ТКЗС-та и всички на село ще работят на надник от 0.90 лв. на ден, което ще премахне безработицата в селските региони и ще привлече младите хора да се завърнат на село.

12. Задължителни ученически и студентски бригади с цел прибиране на реколтата, което ще подпомогне родното селско стопанство.

13. С оглед на национализацията и с мисъл за бъдещите дефицити, които несъмнено са полезни за здравето на обществото, въвеждане на практиката за покупка на апартамент и лека кола след поне едногодишни вноски.

14. Връщане на изконните имена на градовете Михайловград, Станке Димитров, Мичурин и Толбухин, както и възстановяване на мавзолея на др. Георги Димитров.

15. Посещаване на граничните с вражески държави райони само с открит лист след разрешение на съответното РМУ.

16. Разширяване на проекта „Белене“ чрез модернизация с руски пари и специалисти на едноименния лагер там.

17. Забрана за всички политически партии освен БСП и БЗНС. За наследник на земеделците се приема BG WC, заради наличието на такава формация в коалицията им.

18. Полицията да се прекръсти на Народна милиция. И без това тя цяла година е сред народа на жълтите павета, а вече и по баири и чукари по селата.

19. Въвеждане на доброволни отрядници – чичковци с ленти на ръкавите, които следят да се спазва редът и моралът, да не се слуша забранена музика и т.н.

20. Държавна сигурност да изгради най-мощната и чисто родна социална мрежа за споделяне на информация за съседа, колегата, съпруга/съпругата и т.н. Така ще осигурим повишаване на заетостта и пълна прозрачност за всичко, случващо се в държавата.

Призоваваме българските граждани да ни подкрепят на Евроизборите, за да работим за постигането на всичките тези благини.

Да живей!

3 коментара по “Зелените с план за възраждане на Народната република”

 1. Камелия каза:

  Какъв дядо Мраз, какви „съветски“ дивотии, какви държавни сигурности ви гонят??? Поредните, които ми разказват как с деление от миналото ще ме оправят днес… Влязох днес на сайта ви да реша дали да не пусна за вас на изборите, е – няма. Все едно чета форума на реформаторския блок – безсилни заклинания отпреди 20 години, пълна липса на модерен поглед към света, какъвто е ДНЕС.

  • Кал каза:

   Така, ами…

   😀 😀 😀

  • Аглика Крушовенска каза:

   Е, по-добре щеше да е да погледнете сериозната част от сайта, вместо да се възмущавате от една сатирична форма, провокирана от безумните изказвания на други политически партии.

Вашият коментар