Зелените: Да разкъсаме оковите на демокрацията

Зеленикакви вести

Зелените сме силно обезпокоени от поредното доказателство за грубо вмешателство на т. нар. Запад в политическите работи на България. Илюминати, масони и лично господата Сорос и Ран-Ът очевидно са замесени в сложна конспирация за оклеветяване на националноотговорни партии. Чрез добре изпипани и изпитани механизми, посочените лица са проникнали в подписките им за участие в Евроизборите и са подписали хиляди хора без тяхното знание.

Тъй като моралът в българския политически живот е на изключително високо ниво, ние сме убедени, че пъкленото дело е работа на добре познатите ни от други конспиративни машинации лица. Съответно призоваваме гражданите да не се поддават на провокацията и на 25 май да гласуват точно за партиите с най-много фалшифицирани подписи. Защото именно те са борците за освобождаването ни от оковите на демокрацията и присъединяването ни към свободния свят на Северна Корея, Куба и други проспериращи народи.

В никакъв случай не гласувайте за Зелените, които години наред в студ и пек събират подписите си на щандове пред очите на всички, защото това е само една зле прикрита симулация на гражданска подкрепа. Самият факт, че конспираторите не са си направили труда да ги очернят, е доказателство, че Зелените са удобни на световните злодеи.

И тъй като изборите отсега са опорочени, призоваваме за пълната им отмяна и назначаване на сегашното правителство за пожизнено. Все пак, както ни обясняват „от телевизора“, алтернатива няма и няма смисъл да се харчат пари за избори.

 

2 коментара по “Зелените: Да разкъсаме оковите на демокрацията”

  1. Зелен каза:

    А Петното как не го познахте, че го разписахте и него? Ставаме за смях!!! Като нищо ще се окаже, че още такива червени гниди са се разписвали тихо, тихо. Затова и тоя скандал с подписите ми е смешен, всеки може да си напише каквото си поиска на листа, после да претендира, че не бил той. Много голяма грешка направихме, че се омотохме около Чобанов, пожълтяхме с неговата разследваща „журналистика“. Поне на мен така ми се струва, де – лично мнение.

  2. Динката каза:

    Ще ви послушам и в никакъв случай няма да гласувам за вас!

Вашият коментар