Зелените: вече няма разумни доводи за живот на кабинета „Орешарски“

Изборът на Делян Пеевски за ръководител на ДАНС е превратна точка за управлението на кабинета „Орешарски“. При такова скандално кадруване включително Министъра на инвестиционното планиране – Иван Данов и заместник-министрите Бурхан Абазов (МЗХ) и Чавдар Георгиев (МОСВ), не може да има никакви разумни доводи за оставането на този кабинет на власт.

Призоваваме нашите членове и симпатизанти, както и всички граждани, които споделят демократичните ценности, да се присъединят към организирания в социалните мрежи протест пред сградата на Министерски съвет срещу назначението на Пеевски. Тази стъпка е поредната в посока на подмяна на действителния вот на избирателите на 12 май.

Време е за общи действия с всички други демократично мислещи политически сили, граждани и граждански организации с крайна цел оставка на правителството и нови парламентарни избори.

Етикети: , , , , , , , ,

3 коментара по “Зелените: вече няма разумни доводи за живот на кабинета „Орешарски“”

  1. Генко каза:

    Моля направете силна колиция с останалите свестни демократични партии, за да не се разкъса и изгуби гласът на средната класа и младежта. Но не включвайте Кунева – червената кукувица в дясното гнездо.

  2. Не, напротив! Простестът не е срещу Делян Пеевски, а срещу това, че през единия месец, през който новото правителство е на власт, се занимава само с нагла кадрова политика – полуграмотни областни управители само, защото са „от наш’те“; споменатите в статията просмукани от корупция заместник-министри; и накрая мутро-медийният олигарх Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Това ли са стъпките към решаване на безумната ситуация в България? Не, това са стъпки към безпрецедентно овладяване на държавата от мафията. Така че всички трябва да се съберем, да изгоним правителството и да гоним всяко следващо, което си позволи да забрави защо е на власт…

  3. Александър Иванов каза:

    @Димитър Георгиев
    БСП не бе избран от народа. Избраха ги бабите, дядовците и циганите, които те купиха с фалшивите си обещания и кирливите си пари. 47% от хората – младите, отказалите се, отчаяните – не гласуваха. Дано на следващите предсрочни избори се събудят и гласуват, защото в държавата вече не остана достатъчно, за да издържи още едно ограбване…

Вашият коментар