Зелените са с обновено ръководство и готови за обединение за чиста, справедлива и просперираща България

12 декември 2016 г.

На 10 и 11 декември се проведе редовното Национално събрание на Зелените. Събранието започна с едноминутно мълчание в памет на жертвите от трагедията в Хитрино.

Националното събрание избра Владислав Панев за нов съпредседател на партията. Така той допълва съпредседателския тандем – запазен знак на Зелените – заедно със Зарица Георгиева, която беше избрана през декември 2015 г.

Владислав Панев е финансов експерт, работил е като журналист, а от 2006 г. до сега е собственик на компания за управление на инвестиции. Зарица Георгиева е експерт по международни отношения и поддържа връзките на Зелените с Европейския парламент и Европейската комисия. Водеща за Зелените с обновеното ръководство ще бъде работата както с местните общности и НПО сектора, така и с прозрачния, социално-отговорен и иновативен бизнес.

Новоизбраните членове на ръководните органи на ПП „Зелените“ са:
Владислав Панев – съпредседател;
Стефан Ламбрев – организационен секретар;
Цанко Арабаджиев – ковчежник;
Аглика Крушовенска – комуникации и връзки с медиите;
Андрей Ралев – член на Изпълнителния съвет;
Анатоли Казаков, Иван Ванчев, Мария Кавлакова, Никола Йорданов, Петър Василев, Христо Иванов – членове на Националния съвет;
Никола Йорданов – председател на предизборния щаб.

Зелените взеха решение да се явят на следващите парламентарни избори с водещи цели: осигуряване на реално политическо представителство против мафията в България, постигане на икономически просперитет чрез изграждането на силна, чиста и устойчива икономика, върховенство на закона, справедливост и сигурност чрез цялостна реформа в съдебната система. Като отстояват своите принципи, Зелените протягат ръка към всички политически и граждански партньори, които споделят тези водещи цели и са доказано чисти и независими.

zarivladi

Вашият коментар