ПАВЛИНА КУШАЛИЕВА – кандидат за общински съветник в София с номер 21 в листата и кандидат за кмет на район Лозенец

Pavlina_Koushalieva

 

Финансист, инвеститор и еколог. В момента съм ангажирана основно с дейността на компанията си за екологичен туризъм. Преди това имам успешна кариера като финансов директор на едно от водещите дружества със специална инвестиционна цел. В началото на кариерата си съм работила като икономически и разследващ журналист.

Основател съм на Сдружение „Рекичка“, нестопанска организация, успешно реализирала проекти за опазване на биоразнообразието и промотиране на екотуризма в България.

Запален каякар, през последните 20 години съм изминала над 20 000 километра като участник в каяк експедиции по европейските реки.

Мотото ми за тези избори е: „ЗЕЛЕНА светлина за София“. Вярвам в прагматизма и в приложението на бизнес принципите при управлението на една община. Смятам, че основни приоритети при управлението следва да са: да се пести времето на хората по отношения на вскякави административни процедури; инфраструктурата да създава удобство за придвижване на всички, най-вече пешеходци и велосипедисти.

Смятам, че европейското финансиране разглезва и изкривява бизнес средата. Европейските програми трябва приоритетно да се използват за подобряване на конкурентната среда и с мисъл за дългосрочните последствия, а не за еднократни проекти със съмнителен дългосрочен ефект.

 

Вашият коментар