„Зелените“ привлякоха експерта на държавата Георгиев

Зеленикакви вести

„Зелените“ с радост съобщаваме, че привличаме в редиците си най-големия експерт в държавата за последните 3 дни – депутатът Даниел Георгиев. Нашата партия надделя в борбата с ГЕРБ и BG WC (както е известна финансираната със спестяванията от скромна заплата на лидера си партия „България без цензура“) и през следващите 15 минути Георгиев ще бъде наш. За това, че е достатъчно компетентен, нямаме никакво съмнение, особено като четем дипломата му за средно образование. „Този човек умее да се продава“, заявиха членове на „Зелените“, след като забелязаха, че, въпреки успеха си от техникума от 3.67, Георгиев е толкова ценен от единствените две партии, чиито лидери вдигат 100 кг от лежанка.

„Влизам в редиците на „Зелените“ с гордо вдигната глава. Твърдо заклеймявам всички спекулации, че след 15 минути съм обещал да стана съкооператор в Реформаторския блок и да пренощувам на някой от техните етажи“, е чут да заявява самият Георгиев. „Все пак се радвам на засиления интерес към моята особа и благодаря на щедрите оферти на ДПС и „Атака“. Учудвам се, че все още има няколко формации, които не са ми се обадили с предложения, но вярвам, че причините са технически и в оставащите дни до 25 май, това ще се случи“, е добавил депутатът-експерт. „Въпреки изкусителните предложения и от ляво, и от дясно ви гарантирам, че до изборите ще премина в „Зелените“ поне още 27 пъти“.

„Предишните ми действия по входирания и изходирания на напускане на ГЕРБ  бяха съвременен пърформънс в протест срещу модерната абсурдност и топенето на ледовете в Арктика. Освен това се надявах и на вписване в рекордите на Гинес“, е приключил с изявлението си Георгиев.

Вашият коментар