карта Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол

Силистра

1. д-р Георги Тодоров

Водач на листата на Зелените в 21 МИР – Силистра

drGTodorov

Ръководи клинична лаборатория в Русе, лекар с 17-годишен стаж, започнал в Златна Добруджа като участъков лекар.

Активист в движението срещу бракониерските прояви в българските водоеми, радетел за чиста природа и прозрачни правила за риболовците-любители. Женен, с един син.

Експерт в областта на здравеопазването и автор на европейски призната програма за развитие и задържане на работната сила в здрвеопазването на Европейската комисия и Зелената книга за здравеопазването на Европейския парламент. Автор на част от обществената предизборна програма на Зелените за здравеопазването.

Със Зелените го свързва каузата за чиста природа и правила, които ще направят живота ни по-подреден и предвидим. Твърдо решен, че Зелените трябва да имат политическо лице и визия за обществените процеси и политики, в името на порядъчните хора в България.

Д-р Тодоров счита, че едно от най-големите нещастия, което може да сполети човек, е да го принудят да напусне родината си. Независимо от причините, икономически или политически.

Радетел за върховенството на закона и истински независима съдебна система. Активен поддръжник е на максимално модерно и електронно управление, държи на максимална прозрачност във властта и контрол над институциите в защита на обществения интерес.

 

2. Майдън Мехмедов