карта Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол

Пазарджик

1. Костадин Деянов

Водач на листата на Зелените в 13 МИР – Пазарджик

Kostadin Deyanov

Роден е в Пазарджик. Женен с две деца. Инженер по авионика/радиоинженер.

Работи като частен предприемач във фирма за търговия с електронни компоненти и офис оборудване и инженер проекти в развойна инженерингова фирма.

В Зелените го привлича това, че са единствената партия, реално бореща се за защита на природата и човешкото здраве, гражданско управление, зелена икономика и социална политика.

Съучредител е на Местната организация на Зелените в Пазарджик, успяла да спре безумния инвестиционен проект за строеж на инсталация за изгаряне на смесени отпадъци (инсинератор), която щеше да трови жителите на общината.

Координатор за политиките „Стратегии и системи за устойчиво управление на отпадъците“, „Устойчиво управление на общините“ и отговорник за „Външна политика и сигурност“ в Националния съвет на Зелените.

Активно работи на национално и европейско ниво за прилагането на най-новите европейски директиви за управление на отпадъците и стратегията „Нулеви отпадъци“ в националното законодателство.

През 2011 г. е избран за член на Изпълнителния съвет на Зелените.

Говори английски, немски и руски.

2. Иван Велов

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Иван Велов е адвокат от Софийска Адвокатска колегия.

Планинар по душа и сърце. Член е на  Зелените, защото това е единствената партия в която има реална демокрация, и която е способна да постигне реална промяна на статуквото в България. Смята, че основните проблеми за хората са липсата на перспектива за по добро бъдеще, безработицата и липсата на справедливост.

За да бъде постигната промяна е необходимо България да стане истинска  правова държава и Върховенството на закона да е принцип, който се спазва от всички институции, юридически лица и граждани.

3. Делка Никифорова

delka nikiforova

Родена е в с. Баня, община Панагюрище.Омъжена, с едно дете.

Завършила еВСИ Пловдив и от 9години работя като офис мениджър.

Свободното си време прекарва в семейни излети в планината, обича да спортува и да кара велосипед.

Кандидатира се, за да работи за подобряване на жизнения стандарт на обикновения човек в България.

4. Илия Немски

Ilia Nemski

Завършил е електротехника в Техническия Университет в гр. София. Семеен с едно дете.

Работи в сферата на енергетиката с интереси във възобновяемите източници.

Участва в граждански природозащитни дейности в сферата на околната среда и водите.

5. Васил Кънев

Vasil Kanev

Образование: магистърска степен в специалност леярство, ХТМУ- София

Следдипломни квалификации: Сертификат, издаден от Институт за следдипломна квалификация при УНСС за брокер на ценни книжа; Сертификат за трейдър на Forex пазар; Сертификат за посредник при сделки с недвижими имоти, издаден от НСНИ.

Професионална кариера: Собственик на интернет зала; Управител в агенция за недвижими имоти; Системен администратор в БНТ, ПРО БГ и бТВ Медиа Груп.

Участвам в листите на Зелените, защото искам: да остане природа в България, да останат хора в България и да освободим държавата от мафията!