27 МИР Стара Загора

1. АНТОН АНГЕЛОВ

Казвам се Антон Ангелов (по лична карта) но съм по-известен като Антони де ла Реа (както съм по израелските ми лични документи).

Роден съм в Казанлък, на 46 години. Имам две деца, дъщери, който живеят в чужбина. Завършил съм гимназия, учил съм право в Бургаския свободен универстет, а сега История в НБУ София.

Работя в български електронни издания като журналист, международен редактор, специалист съм по въпросите на Близкия изток, където бях няколко години кореспондент.

Основател съм на гражданското сдружение „Гласуване без граници“, чиито председател съм в момента. За дейността ни бяхме отличени през 2009 г. с наградата на БХК „Човек на годината“ в категория „за гражданска доблест“.

Владея руски, английски и иврит. Занимавам се със скално катерене и се увличам по алтернативна история. Пълноправен член на МЕНСА-България.


2. ИВАН ВАНЧЕВ

Роден през 1966 г. в гр. Харманли. От 1978 г. живее в град Димитровград. Той е инженер по радио-електроника. До 2002 г. е работил като офицер в Българската армия, в момента е управител на застрахователен офис. Семеен с 2 деца.

Работил е в неправителственния сектор, като е участвал при разработването и реализацията на множество проекти, свързани с опазване на природата – еко пътеки, възстановяване на паркове и градинки и др.

Приоритет за него в ПП „Зелените“ ще бъде гражданското участие в управлението на страната, подобряване на качеството на образованието в България и навлизане на повече учебни дисциплини свързани с опазване на природата.

 


Един коментар по “27 МИР Стара Загора”

  1. Петър каза:

    „инженер по радио-електроника“ който никога не е работил като такъв.

Вашият коментар