20 МИР Силистра

1. НИКОЛА ЙОРДАНОВ

Никола Йорданов е роден в гр. Тутракан 1966 г., завършва гимназия в Силистра 1984 г. и Психология в СУ „Св. Климент Охридски” 1991 г. В момента е Председател на Управителния съвет на Българска асоциация за тренинг и развитие. 1992 – 98 година е работил с държавни институции и международни донорски програми в сферата на околната среда. 1993 е бил на стаж, организиран от Институт за изследвания на политиките към университета „Джонс Хопкинс,” в неправителствена организация в Балтимор, САЩ. 1995 – 99 г. е работил за Програма „Демократична мрежа” България, която подпомага гражданското общество, финансирана от Американската агенция за международно развитие. 2000 – 2007 е служител в сферата на изборите и демокрацията на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа – Мисия в Босна и Херцеговина.

От 1991 г. насам години успешно е провел над 700 обучения с над 12 000 участника в България, Румъния, Италия, Унгария, Албания, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, Македония, Гърция и Украйна за представители на бизнеса, държавните и местни власти, представители на медии и неправителствени организации. Наблюдавал е избори в Гана, Малави и Сиера Леоне от името на Европейската комисия. Свободно говори английски, руски и сърбо-хърватски. Щастливо женен, баща на три дъщери.

Nikola_Yordanov_family

Никола Йорданов и семейството му


2. МИГЛЕНА САМОКОВЛИЕВА

Родена в град Силистра. 1984 год. завършва средно образование в икономически техникум „Георги Димитров“ – гр. Силистра. 1990 год. завършва висше икономическо образование във ВФСИ „Д.А. Ценов“ – гр. Свищов, специалности „Счетоводство и контрол“ и “Методика на преподаване на икономически науки“. От 1992-2005 год. работи като преподавател по икономически дисциплина в професионална икономическа гимназия гр. Силистра. През същият период работи и като главен счетоводител в частна фирма в Силистра и извършва икономически и счетоводни консултации на фирми от региона.

От 2005 год. живее в Палма де Майорка, Балеарските острови и е съсобственичка на магазин за чай и билки, както и преподавател по руски език на безработни по програми организирани от бюрото по труда.

 

 

 


3. ДЕНИЦА КАНДИЛАРОВА

Деница Кандиларова е родена в гр. Силистра през 1989г. Завършва езикова гимназия през 2008 г., в гр. София и “Финанси” в НБУ през 2014 г. От 2012 г. работи в банковата сфера. Участва активно от 2008 г. в граждански инициативи и протести.

Вашият коментар