19 МИР Русе

1. МИХАИЛ МИХОВ

На 33 г., завършил е Английската гимназия „Гео Милев” в Русе и УНСС София със специалност Международен туризъм.

Работил е 10 години във водеща туроператорска фирма в сферата на приключенския, отговорен и устойчив туризъм. Член на Българската асоциация за алтернативен туризъм, Асоциация Планини и хора, Дунавски компетентен център, други туристически дружества и клубове.

Има интереси в развитието на Дунав като основен туристически ресурс в региона, повишаване на икономическото благосъстояние и имидж за България.

Активен участник в природозащитните, граждански кампании и протести в България от 2007 г. насам.

Михаил Михов 1

 


2. АНАТОЛИ КАЗАКОВ

анатоли казаковРоден 1956 год. Завършва Английската езикова гимназия в Русе и Юридическия факултет на Софийски университет ”Св. Климент Охридски”.

Специализирал в курсове по Борсово и банково право – Филаделфия, Търговско право – Виена, Бизнес право – Тел-а-вив, Право на ЕС – Атина.

От 1986 година работи като адвокат в „Казаков, Казаков и Партньори” – Адвокатско Дружество – Русе и до настоящия момент. Работи в сферата на търговското, банковото, данъчното и екологичното право. В момента е и Окръжен арбитър в Окръжен държавен арбитраж  – Русе.

Бил е хоноруван преподавател по търговско и банково право в Русенския университет, председател на Комисията по законност и ред и Комисията по приватизация в Общински съвет – Русе, Член на УС на Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе, Председател на Арбитражен съд при Стокова борса – Русе.

анатоли казаков1Член е на Международния съюз на адвокатите – седалище Лондон и на Адвокати без граници

Владее английски и руски език, ползва френски език.
Има две деца – също юристи.


Един коментар по “19 МИР Русе”

  1. Виктор Стоянов каза:

    Ако се бях кандидатирал и аз щяха да решат, че сме филиал на АГ“Гео Милев“-Русе

Вашият коментар