ВЕСЕЛИН КИРЕВ – кандидат за общински съветник в София с номер 4 в листата и кандидат за кмет на район Красно село

KI0A2607

 

Роден съм в София и вече 30 години живея тук. Завършил съм магистратури по археология и по връзки с обществеността в СУ „Св. Климент Охридски“.

Всеки детайл от града ни, неговите квартали, парковете му: Витоша, „Св. София”, Борисовата градина, Паметника „Левски”, но също и Орландовци, Младост 4, Горна Баня, Овча купел, Люлин 1, Надежда, Дружба, Централна гара са като част от мен.

Виждам какво се случва с нашия град. Винаги съм търсил решения, които ще бъдат добри за голямата част от гражданите на града. Вече 4 години водя битки заедно с моите колеги от Гражданска инициатива за обществен и релсов транспорт, различни граждани и граждански организации по определени казуси.

В последно време за себе си открих, че смисълът да продължавам по този начин е твърде спорен. Осъзнах, че има нужда от промяна на управленско ниво, защото виждам, че от там тръгват проблемите на града.

Без такава промяна „казусите“ и беззаконията ще следват едни след други, без надежда за цялостна положителна промяна. Вярвам, че промяната в политиката на общината ще се случи с влизането на нови, неопетнени хора, които живеят за доброто на града, които не допускат собствените им съграждани да бягат на други места в търсене на чист въздух и по-добра среда за живот на семействата им, хора които искат, знаят, могат и биха носили реалната отговорност за действията си.