ПЕТЪР ВАСИЛЕВ – кандидат за общински съветник в София с номер 10 в листата на Зеленитеи кандидат за кмет на район Слатина

petar_vasilev

 

Роден през 1975 г. Магистър съм по Бизнес администрация и Счетоводство в УНСС. Специализирал съм Риск мениджмънт в Университета на Джорджтаун, САЩ.

Работил съм като експерт в Държавната комисия за ценни книжа (сега КФН). От 2001 до 2006 г. бях икономически редактор на вестник „Дневник“, от 2006 г. работя във финансовия сектор като финансов анализатор и управляващ инвестиции.

Собственик съм на компания, която си е поставила амбициозната цел да работи за популяризацията на винения и гурме туризма в България – най-бързо развиващия се сектор в областта на туризма в глобален мащаб.

Автор и издател съм на първия пътеводител за винен туризъм в България, подпомагащ желаещите да опознаят традициите и тайните на българското винопроизводство.

Вярвам, че бъдещето принадлежи на „зелената“ икономика и устойчивите бизнес и туристически практики. Искам да видя една София, която е тръгнала по този път на развитие.