НАТАЛИЯ ДИМИТРОВА-ПОПОВА

5-5 NataliaНаталия Димитрова-Попова, член на НС за Зелените

В Европейския парламент ще работя за постигане на реален граждански контрол върху дейността на европейските институции и политики, прозрачно и целенасочено разходване на европейските фондове и гарантиране на чиста и здравословна околна и градска среда за всички граждани на ЕС.

Съучредител съм на Зелените и член на Националния съвет от 2008 г. Завършила съм магистратура по “Управление на градската и околната среда” от Университета Вагенинген, Холандия (2001) и бакалавърската степен в Американския университет в България, Благоевград, с двойна специалност по “Приложна икономика” и “Бизнес администрация” (1999).

 

Работила съм като консултант и ръководител на проекти в България и Холандия за преквалификация на социално маргинализирани групи и обучение през целия живот; управление на отпадъците и водните ресурси; адаптация към климатичните промени; обществено участие и достъп до информация; подкрепа при създаване на малки и средни предприятия на социално слаби граждани.

Организациите и институциите, с които съм работила включват: община Благоевград, община Варна, БлуЛинк информационна мрежа, Американски университет в България, Център за изследване на демокрацията, Регионален екологичен център за Централна и Източна Европа, Програма на ООН за развитие, Министерство на регионалното развитие.

Моите хобита са, фотографията, плуването и планинските преходи. На 39 години, омъжена.

 

Kolelo

 

Един коментар по “НАТАЛИЯ ДИМИТРОВА-ПОПОВА”

  1. M каза:

    Аз само искам да се извиня, че на преференцията отбелязах по погрешка „3“, а не „4“. За вътрешнопартийно ползване да си знаете;)Всичко най-добро!

Вашият коментар