АГЛИКА ПАВЛОВА

Aglika_Pavlova-1Аглика Павлова

Аглика Павлова е родена на 22.07.1971 в гр. Монтана. Завършила е средното си образование в 108 СОУ Никола Беловеждов – София, след което е приета в УНСС – в първия випуск със специалност Маркетинг и Мениджмънт. Специализира право (2 г.) и финанси (2 г.) към института за следдипломна квалификация. Тя е магистър по управление и експерт по финанси и бизнес администрация. Тя е председател на борда на директорите на Балканика Холдинг Груп. От 2013 г. е Изпълнителен директор на „Балканика Енерджи“ АД.

Участва в национални и международни проекти финансирани по програми като – Clean-FoodMarket – CIPEcoinnovation; Horizon 2020 EE3:Energystrategiesandsolutionsfordeeprenovationofhistoricbuildings; PEACEproject (PernikEnergyefficiencyActionforConcernedEnvironment – Енергийно ефективни дейности за опазване на околната среда в Перник) чрез финансов инструмент за техническа помощ „Елена“.

Aglika_Pavlova-2Ръководи и изпълнението на проекти в областта на опазване на околната среда, производството и използването на енергия от възобновяеми и алтернативни енергийни източници, чрез устойчиви системи за оползотворяване на отпадъци.

За себе си тя казва: „Единственото за което съжалявам, е че не винаги отделям достатъчно време за семейството, което е най-важното според мен. Съпругът ми е моята гимназиална любов, седяхме на един чин – сега работим и живеем заедно.“ Днес тя се радва и на 9-годишен син и 6-годишна дъщеря.

Хобита – социална активност и общински зелени инициативи.

Един коментар по “АГЛИКА ПАВЛОВА”

  1. Цветан каза:

    Имам бизнес предложение.Ако е възможна среща.От Монтана съм

Вашият коментар