Нека 2017 бъде годината на действието и на решенията!

Уважаеми приятели и съмишленици,

Изпращаме една нелесна за България и Европа година, която ни показа мащаба на предизвикателствата, пред които сме изправени. Небивалият възход на омразата и насилието, от една страна, и на евтиния популизъм, от друга, ни доказа повече от всякога, че сме задължени да намираме смели и прагматични решения, да се обединяваме в името на благоденствието на всички ни и за бъдещето на идните поколения.

Следващите 12 месеца Зелените ще се съсредоточим върху устойчивите и смислени подобрения в ежедневието ни. Ще се съсредоточим върху ефективните и иновативни решения за борба с бедността и обезлюдяването. Ще продължим да се борим и за по-чиста и здравословна околна среда и за устойчиво използване на природните богатства. Не на последно място, ще протегнем ръка към всички честни хора за обща борба с порочния олигархичен модел, който ни обрича на безизходица и мизерия.

Пожелаваме си заедно да продължим напред, споделяйки ентусиазъм и отдаденост в защита на общите ни каузи.

Нека 2017 бъде годината на действието и на решенията! Можем да променим всичко, когато работим заедно и с кауза. Заедно за по-чиста, просперираща и справедлива България в Европа!

Зарица Георгиева и Владислав Панев
Съпредседатели на Зелените

artboard-1

Вашият коментар