Светослав Витков и Иван Велков са кандидатите за президент и вицепрезидент на Глас народен и Зелените

Инициативен комитет издига кандидатпрезидентската двойка Светослав Витков, лидер на ПП „Глас Народен“ и Иван Велков, заместник председател на Столичния общински съвет и общински съветник от ПП „Зелените“.

Инициативният комитет се оглавява от представители на двете партии и в него участват също граждани, подкрепящи кандидатпрезидентската двойка.

Номинациите на Витков и Велков бяха избрани с мнозинство при гласуването в ръководните орани и на двете партии.

Предстоящата предизборна кампания ще се финансира само с лични средства и дарения, според изискванията на Изборния кодекс.

6 коментара по “Светослав Витков и Иван Велков са кандидатите за президент и вицепрезидент на Глас народен и Зелените”

 1. Андрей каза:

  Зелените го знаят…
  Аз ги подкрепям като реална опозиция тук. Не опозиция във вътрешното нещо, ами реална.

 2. Виктор каза:

  Зелените, май трябва да внимавате повече при избора на съпредседатели на партията и следващите такива да не са чак толкова инфантилни. Разни сърдитко-петковци ще ви затрият съвсем. Та вие още не можете да се разберете помежду си за елементарни неща, а какво остава да убеждавате хората отстрани за каквото и да било.
  Ебаси, а си мислех, че вече сте успели да се надскочите 🙂

 3. Зоя каза:

  Защо отпаднаха от листа?

  • kyky каза:

   Ами може би много малко от Зелените са искали да се подписват за Витков. А пък самият Витков не е могъл да си купи масив с лични данни (както без проблем правят други кандидати), понеже Зелените щяха да са против. И понеже той няма реални симпатизанти просто са увиснали.

 4. Галя каза:

  Успех. Самият факт, че това обединение накара хората стоящи зад Бивол да започнат да леят помия по Витков е показателен, че имат шанс да достигнат дори до балотаж. Сега ще объркат сметките на много хора от задкулисието, които управляват от години държавата и държат продажните медии.

  • Велико каза:

   Галя не ставай смешна! Какъв балотаж сънуваш? Ще гледат да се докопат до държавната субсидия и така до следващите избори.

Вашият коментар