2015 беше най-успешната ни година досега, очаквайте още от нас и през Новата!

Приятели,

2015 бe много ползотворна година за нас. Постигнахме местни и международни успехи, създадохме нови мотивирани екипи и се вдъхновихме да продължаваме да се развиваме като партия.

Надяваме се, че 2016-та ще бъде още по-спорна година, в която с действията си ще затвърдим доверието, което ни беше дадено. Благодарим на всички!

Местни избори

Позитивната и професионална кампания ни спечели 8 зелени кмета на населени места и 12 съветника в 7 общини. В София имаме 1 общински съветник, който е и заместник-председател на Столичния общински съвет – Иван Велков, едно от малкото нови лица там. Това е огромен пробив в системата на статуквото.

Благодарение на вашата подкрепа, на тези места има зелени съветници и кметове.

Международни успехи

Едно от лицата на Зелените и лидер на партията от началото на 2012 до края на 2014 година – Борислав Сандов – бе избран за съпредседател на Балканските Зелени и ще координира регионалната мрежа на зеленото европейско политическо семейство. Вижте кои са приоритетите на новия съпредседател на Балканските Зелени.

Нови хора в Зелените

През последната година създадохме нови местни организации в Сливен, Радомир, Мездра, Сандански и столичния район Слатина.

През новата година си пожелаваме поне още толкова и много нови зелени хора в редиците ни, каквито избрахме на последното национално събрание. Ето кои са те.

Благодарим на всички за подкрепата и ви желаем много зелена Нова година!

Зелените

1

Вашият коментар